Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян определи като предварително подготвен сценарий случилото се на „Герена" в мача срещу Литекс, когато главният мениджър на ловчанлии Стойчо Стоилов извади футболистите в края на първото полувреме.

„Станахме свидетели на нещо изключително грозно и отвратително. Наричам го сценарий, защото съм трезво мислещ човек и всеки такъв си дава ясна сметка, че това, което се случи е планирано предварително. Сценарий, в който единственият губещ ще бъде Левски, защото на всички ни е ясно как работи манипулационната машина. Тези неща са били планирани да се случат и те ще бъдат в ущърб на Левски", заяви Хиндлиян.

"Ако Апелативната комисия потвърди изваждането на Литекс от групата, то тогава съдбата на Литекс остава в ръцете на Изпълкома. Получава се, че Гриша Ганчев ще решава дали Литекс ще е извън или във групата. Това е най-пресният пример защо искаме оставката на ръководството на футболния съюз", каза още председателят на НКП.