Левски се сдоби с първото си зимно попълнение. Във вторник сините представиха Рикардиньо. Контрактът с бразилския футболист е за срок от 3 години, a грандът Гремио ще запази 55% от бъдещ трансфер на 21-годишния футболист, пише "Тема Спорт".

Той е роден на 23 април 2001 година в Гуарульос. Юноша е на едноименния клуб, а през 2020 година преминава в академията на Гремио, като подписва първия си професионален договор с бразилския гранд. Изиграва 32 мача и вкарва 9 гола за тима. През лятото на 2021 година преминава под наем в португалския Маритимо, където изиграва 12 мача и вкарва 1 гол.

През юли 2022 година е преотстъпен на бразилския Атлетико Гоянензе, с чийто екип е на терена в 6 двубоя. "Надявам се Рикардиньо да донесе тази бразилска свежест, бразилската усмивка на терена на целия отбор и да замести Бари по най-добрия начин", заяви треньорът на сините Станимир Стоилов при представянето на бразилеца.

Очакванията към Рикардиньо са големи. През тази година той така и не вкара гол в официален двубой. На "Герена" се надяват 2023-а да е най-добрата в кариерата му.

Левскарите спряха да си купуват членски карти

Левскарите спряха да си купуват членски карти

Активността рязко намаля