Легендата на Левски - Георги Иванов-Гонзо, коментира в предаването "Преди обед" по БТВ някои любопитни лични теми в миналото, както и в настоящето. Ето какво заяви Гонзо.

"Когато човек не работи това, което иска, започва да работи върху себе си. Сега уча английски език. Смятам, че футболът стана такъв, че без език няма как да се случат някои неща. Ходя на курсове и отдавна трябваше да го направя, но бях ангажиран. В един момент ти омръзва да можеш да правиш каквото искаш. Вдигнахме градуса след мача, в който вкарах гола с кървавата глава. Левски не беше ставал шампион дълги години и в директния двубой се решаваше кой ще стане шампион. За радост, успяхме да спечелим. Доста хора вдигнаха кръвното, но когато всичко приключи добре, всички се радвахме. Голът с кървавата глава е част от всички за мен, но може би за феновете остава по-различен. В онзи момент Левски беше силен отбор със силни футболисти и ръководители. Беше закономерно да печелим титли. Тогава се чувствах на върха. Когато човек получава индивидуални награди, смята, че е постигнал върха в кариерата си. Това е оценка за работата на един човек. Не се промених след тези успехи. Човек се променя с годините си. Няма как да искаме да сме такива, каквито сме били на 20 години. Смятам, че има положително развитие в поведението ми", заяви Гонзо.

"Никога не съм съжалявал за участието ми в мача на 9-ти май (б.а. през пролетта на 2009 година Георги Иванов играе за Левски в дербито срещу ЦСКА със счупена скула). Това е било мой избор. Винаги съм бил човек, който иска да побеждава. Вярно е, че платих висока цена, но всеки си носи отговорност. За две седмици сам се ликвидирах за футбола. В един мач си счупих скулата и не трябваше да тренирам около 40 дни, а аз влязох в игра още на 7-ия. Играхме един мач със Сливен, в който скъсах 3 см. от прасеца си. Отидох в Сърбия при една жена, която лепи мускулите. Това беше доста експериментално. Влязох да играя в мача с ЦСКА и тогава скъсах кръстни връзки. Рискувах заради хората, които ме обичат, а не заради себе си", добави бившият №9 на Левски.

Георги Иванов: В Левски ябълката винаги ще е гнила, съдийството ни е пародия!
Обновена

Гонзо изригна: В Левски ябълката винаги ще е гнила, съдийството ни е пародия!

"Грешки, пристрастия, страх..."