Емил Ангелов ще бъде голямата изненада за феновете на Левски преди мача от българското първенство по футбол срещу Пирин. Бившият нападател, който има 108 мача и 39 гола за "сините", ще бъде на разположение за снимки и автографи от 19 до 20 часа на "Герена".

"Паузата за национални отбори вече приключи. Любимият отбор се завръща на терена в отложен мач с Пирин. Започваме в четвъртък в 18:30 часа.

Голмайстор от "Синята приказка" Емил Ангелов ще ви очаква от 19:00 до 20:00 часа за автографи в официалния магазин в Сектор А!

Както досега, на разположение ще са специални детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже снимки на малки и големи на обособените за целта стени.

Пред Сектор А отново ще са разположени и различни активности, посветени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов, а всички левскари ще могат да се насладят на вкусна храна и освежаващи напитки.

Клубният магазин ще работи за вас, като там ще откриете ексклузивната серия артикули Back To School", съобщават от клуба.

Костов в позната дилема преди домакинството на Пирин

Костов в позната дилема преди домакинството на Пирин

Кой чужденец да остави извън групата?