Дисциплинарната комисия към БФС обяви своите глоби и наказания след изминалия кръг в Югозападната Трета лига. Дори и с дублиращ състав, по подобие на колегите си от елита, Левски отново обира най-тежките финансови санкции. Макар и тук да говорим за такива в размер на ... 300 лева.

Наказания

ЗА ПОЛУЧЕН ЖЪЛТ КАРТОН:

- ДК наказва Даниел Белчев - треньор на вратарите на ФК Марек 1915 /Дупн./ с предупреждение и глоба в размер на 50 лв. на основание чл. 34 (1), т. 2, 4-3 от Дисциплинарния правилник на БФС.

Наказания

ЗА ПОЛУЧЕН ЖЪЛТ КАРТОН:

- ДК наказва Елин Топузаков - ст. треньор на ПФК Левски II /Сф./ с предупреждение и глоба в размер на 50 лв. на основание чл. 34 (1), т. 2, 4-3 от Дисциплинарния правилник на БФС.

- ДК наказва Живко Желев - пом. треньор на ПФК ЦСКА-София II /Сф./ с предупреждение и глоба в размер на 50 лв. на основание чл. 34 (1), т. 2, 4-3 от Дисциплинарния правилник на БФС.

- ДК наказва Мартин Йорданов - пом. треньор на ФК Кюстендил /Кн./ с предупреждение и глоба в размер на 75 лв. на основание чл. 34 (1), т. 2, 5-4 от Дисциплинарния правилник на БФС.

ЗА ПОЛУЧЕН ЧЕРВЕН КАРТОН:

ИМЕ ПФК/ФК ПО ЧЛЕН ССП

ЛЪЧЕЗАР ДАФКОВ СЕПТЕМВРИ СИМ. 22(2), г) 3 срещи

АДРИЯН БАЧОВСКИ КЮСТЕНДИЛ КН. 22(2), а) 1 среща

ПО ДОКЛАД:

- ДК наказва ПФК Левски II /Сф./ с имуществена санкция в размер на 250 лв. на основание чл. 37 (1), т. 22.2, в) от Дисциплинарния правилник на БФС.

Дубълът на Левски със загуба от лидера в Трета лига

Дубълът на Левски със загуба от лидера в Трета лига

Отстъпиха с 0:2