Треньорът на Левски - Георги Тодоров, говори след победата с 3:0 над ФК ЦСКА 1948. Той призна, че в лицето на Живко Миланов вижда младия треньор, който трябва да имат "сините"

"Има два поста, на които трябва да се намерят хора. Промяната сега дойде в средата на терена. Взехме хора, които по някакъв начин са се докоснали до малко по-различен футбол - и братятя, и Матео Стаматов, и Алекс Петков. Във всички случаи са продобили опит", започна Тодоров. 

"Трябва да се мисли за ляв бек, а дори и за десен бек. Това са постовете, на които трябва да търсим хора". 

"В лицето на Живко Миланов виждам този млад треньор, който трябва да има Левски. И не само в него. Умишлено го пускам да отиде. Той трябва да усети атмосферата. Докато мога ще помага. Трябва да се стабилизират нещата. Живко е сериозен човек. Смятам, че може да стане добър треньор", сподели Тодоров. 

"Омръзна ми да чета как ще дойдат на "Герена" и ще ни бият. Радвам се, че успях да предам това нещо на футболистите. Разклатени сме, имаме проблеми. Всички го знаят. В крайна сметка ние сме Левски. Аз уважавам всеки един противник. Всеки от тях обясняваше как идва и бие Левски на "Герена". Ами, благодаря. Мотивираха ни", завърши опитният специалист.

Трабзонспор се интересува от звездата на Левски Найджъл Робърта

Трабзонспор се интересува от звездата на Левски Найджъл Робърта

"Почвата вече е опипана, но все още няма официална оферта"