Наставникът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди утрешното дерби с ЦСКА. Опитният специалист е на мнение, че "червените" имат леко предимство, но от друга страна очаква максимално себераздаване от своите момчета. Тодоров допълни, че все още не е точният момент да се налагат юноши, тъй като клубът не е изгубил всичките си шансове за Купата на България.

От Левски с официална позиция за лиценза: Нека не се спекулира!

От Левски с официална позиция за лиценза: Нека не се спекулира!

Документите на клуба в момента се разглеждат от БФС

"Ще преценим кои са готови за мача. След няколко дни ни чака важен мач. Трябва да преценим кой ще вземе участие и кой ще почива. Мачът, който ни предстои с ЦСКА, е важен като престиж. Един положителен резултат ще ни даде още по-голямо самочувствие в следващия мач.

Още не мога да усетя кой в какво състояние се намира. Тези мачове се играят с характер. Независимо от състоянието на двата отбора, резултатът е непредсказуем. Този, който е бил в по-добро състояние, е губил. Разчитам, че футболистите ще излязат и ще покажат футболните си достойнства и ще играем добър футбол.

Снимка 483445

Източник: LAP.bg

Хората са различни. Надявам се футболистите да защитят имената си. Мисля, че отборът на ЦСКА има леко предимство. Мачът се печели в средата на терена. Ако изгубим средата, можем случайно да спечелим, но в никакъв случай няма да бъде добре. Ще бъде плод на случайността. Не ме притесняват нападателите, вратарите и централните халфове, но на всички други позиции е притеснително. Приемете, че Тиам ми е любимец. Той играе много добре и прави това, което искам от него. Нямам основание той да не играе. Всички юноши са ми любимци, не само в първия отбор. Ще търсим офанзивна игра, но имаме едно наум, защото ЦСКА има бързи хора в нападение. Трябва да бъдем много внимателни. В никакъв случай няма да се върнем в глуха защита и да се браним. Това, че ще играем в 16:00 ч., е леко предимство за нас, защото те играха мачовете си в късни часове, когато времето е свежо.

Те имат един добър централен нападател, независимо че ходи в Слънчев бряг. Имат добри хора в нападение. Нямаме проблеми с висящи картони. Нашите футболисти ще отидат в Слънчев бряг след 1-ви. Ако достигнат до финала за Купата и го спечелят, могат да отидат. Човек винаги трябва да има мечти и да ги следва. Има един нападател от 2003-а година, който ще видите. След вторник ще ви кажа дали е моментът да се налагат юноши. Разберете ме право. Не съм песимист, но не се е променила дотолкова обстановката, че да бъде оптимист. Човек трябва да има желание и се раздава напълно. Искам да се раздаваме, за да зарадваме феновете по трибуните. Надявам се утре да играем хубав футбол, а за нашия отбор да бъде предпоставка за следващия мач.

Ще получат ли своя шанс?

Ще получат ли своя шанс?

Илия Димитров и Тонислав Йорданов могат да решат проблемите на двата гранда