Старши-треньорът на Левски - Георги Тодоров даде традиционната си пресконференция преди шампионатен мач на "сините". Утре те стартират новия сезон в Първа лига с тежко домакинство на Берое. Опитният специалист отказа да се съгласи с мнението на различни специалисти, които сочат заралии за фаворит на "Герена".

Тодоров обяви, че каращият проби Матео Стаматов е близо до контракт с клуба, като се надява скоро такива да подпишат Борислав Цонев и Валери Божинов.

Симеон Славчев започва като титуляр срещу Берое

Симеон Славчев започва като титуляр срещу Берое

Орлин Старокин с нова позиция в "синята" формация

Ето какво още каза той:

"Имаме точно 18 човека. Ще бъде дълъг сезон. Доста хора си заминаха. Надявам се отборът да е боеспособен. Да, Живко Миланов влиза в щаба. Сега няма да бъде на пейката. Нямахме време да оправим нещата документално. От втория двубой той ще бъде на пейката. Неговото идване е плюс за отбора.

Боби Цонев трябва да разреши проблемите си със стария клуб. Надявам се да е част от отбора. Матео Стаматов тренира с нас, оставя добри впечатления. Може би ще остане. Божинов си е Божинов, няма какво да го коментираме. Да, той няма да може да играе 90 минути, но в двубоите, в които ще играе ще е полезен.

Папазов: Отборът има екипировка, няма футболистите да са по бели гащи

Папазов: Отборът има екипировка, няма футболистите да са по бели гащи

"Клубът е облечен"

Аз искам да видя Левски на първо място. Това е нормално. Трябва търпение, докато не изградим цял отбор. Тимът ни ще изглежда много по-добре, отколкото беше със скъпи чужденци. Ако вземем хората, които сме набелязали, ще бъде добре. Всичко, което е до момента годно ще играе срещу Берое. Няма да пазим никого.

Аз не играя тото. Не съм наясно с букмейкърите. Не знам дали сме фаворит. Искам да изиграем един добър мач. Видях промяна в положителен план. Дано утре това да се пренесе на мача. Дано ние да се оправим и всичко да е нормално в клуба. Настроението в тима е по-добре от в края на първенството. В понеделник, играчите получиха част от заплатите си - и това е от значение. Който остане в отбора, трябва да се бори в името на Левски и да помогне за изграждането на един боеспособен отбор", заяви той.

Живко Миланов започва работа в Левски

Живко Миланов започва работа в Левски

Влиза в щаба на старши-треньора Георги Тодоров