Наставникът на Левски - Георги Тодоров сподели след поражението с 1:2 от Ботев (Пловдив), че тимът му все още не е изграден и не изглежда като добре сработен тим. Опитният специалист е недоволен от съдийските отсъждания спрямо "сините" от началото на кампанията.

"Основната грешка, вината си е в нас, допуснахме много неточности в защита в началото, позволихме на противника да поведе с 2:0, след това стана тежко. Нещастно развитие на мача, видях сега и на телефона, чиста дузпа в наша полза, при 1:0 нещата можеха да бъдат съвсем различни. При един гол поведението им щеше да е съвсем различно. За съжаление допуснахме грешки, опитахме да се върнем в мача, но направихме доста неточности в нападение и не можахме поне да не загубим мача.

Ботев (Пд) победи Левски с 2:1 в Първа лига

Ботев (Пд) сложи край на левскарския възход, нападател се превърна в кошмар за "сините"

Тежка вечер за Левски в Коматево - тимът загуби, двама титуляри се контузиха, а феновете им си спретнаха масов бой

"Ние сме с три победи, но още не изглеждаме като отбор, трябва време за да се изградим като отбор. Контузията на Ради (Цонев) повлия много на развитието на мача. Остана само Боби. Миналият мач тримата създаваха тази агресивност, която е необходима. Доста груби влизания имаше. Ради контузията мисля, че не е много лека. Утре или вдругиден ще се разбере каква е. Какво да ви кажа? Червен картон за противника, той го даде на абсолютно друг състезател. Ако ще ни третират като новаци, съжалявам. Откакто аз съм се върнал, един и същ е съдийският проблем и сме свидетели в доста мачове. Недопустимо е това нещо. Четвъртият съдия му казва, че не е този футболист, но той му вдига картона въпреки всичко.

Основно са грешките, които трябва да изчистваме. На това започване на мача абсолютно несигурен. На 22 години не са вече толкова млади, трябва да носят отговорност. Не може да се излиза всеки мач с притеснение. Всички трябва да носят отговорност.

Фенове на Левски се биха помежду си в Пловдив

Фенове на Левски се биха помежду си в Пловдив

Срам за "сините"

Постоянство, но това се гради с време. Мачът не започна добре за нас, но се стремим да няма такива лъкатушения. Не смятам, че не са се раздали момчетата, напротив, но явно не беше достатъчно. Ние не сме в състояние да подценяваме, който и да е отбор, най-малкото Ботев Пловдив".