Треньорът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди баража с Етър за Лига Европа.

Тодоров отправи остра критика за играта на "сините" в защита. Освен това той коментира и последните събития на финалната права в елитния ни футбол.

"До вчера Тиам не тренираше, но се надявам всички да влязат в строя така, както трябва да бъде. Етър е дисциплиниран отбор. Изобщо не смятаме, че ще ни бъде лесно. Затова ние трябва да играем агресивно, за да не им даваме да владаят топката. Надявам се да не грешим в защита, където имаме проблем.

Снимка 423760

Източник: LAP.bg

Това е бараж и всичко може да се случи. Не смятам, че Етър ще се прибере и само ще се защитава. Вижте мача на "Герена" Етър какво поведение имаше на "Герена". През първото полувреме те имаха инициативата. Това не бива да се допуска.

Всеки ден излизат информации за нови футболисти, което не е много добре за отбора и съблекалнята. Каквото ще се случи, ще се случи. По-добре да се класираме в Европа, за да може да бъдем в силна позиция. Относно мен, всички знаете какво ще стане, това не е на дневен ред.

Ако видите класирането, не е нормално Левски да допуска 37 гола. Ако допускаме попадения в нашата врата колкото Лудогорец и ЦСКА, щяхме да сме шампиони поне с 3-4 точки разлика. Имаме сериозен проблем в защита. Правим груби грешки. През цялото игрово време трябва да сме в половината на Етър и да не им даваме да играят. Ако не го правим, ще имаме проблем. Нужно е да бъдем агресивни.

Петър Хубчев ще сложи ред в Левски. Дано да успее. Левски допуска много голове, което не е нормално. Не съм се чувал с Хубчев, тъй като беше в Германия. Надявам се да се чуем утре след мача, за да му кажа моето мнение. Още едно мнение няма да бъде излишно", добави Тодоров.

Петър Хубчев ще бъде представен от Левски след баража за Европа

Хубчев ще бъде представен от Левски след баража за Европа

Мачът с Етър ще е последен шанс за някои футболисти да докажат класата си