Наставникът на Левски - Георги Тодоров, отново не бе в добро настроение, след като воденият от него тим допусна поредна загуба в efbet Лига. Специалистът е на мнение, че за 60 секунди вековниците са провалили целия си мач срещу Славия. Ето какво още каза той:

"Загубихме мача точно за една минута. Не мога да повярвам. Вместо да вкараме гол, допуснахме такъв. След това получихме глупав червен картон, който ще ни тежи за в бъдеще. В следващите мачове ще трябва да работим много, за да поправим грешката.

Георги Петков: Не знам каква беше тази агресия срещу Кабов

Георги Петков: Не знам каква беше тази агресия срещу Кабов

"Ако обръщах внимание на всеки, отдавна да съм приключил с футбола"

Почти всеки мач допускаме грешки. Не знам колко още мога да изтърпя това нещо. Губим мачовете по много наивен начин. Не мисля, че ни липсва агресия, а майсторство и опит. Червеният картон е поредна глупост, която ще ни тежи в следващите мачове. Мартин Райнов игра добре. Трябва да променим стила си на игра в средата на терена - ще трябва да сме доста по-агресивни.

Славия победи Левски с 1:0 в най-старото столично дерби на efbet Лига

Сладък триумф за Славия в най-старото столично дерби, две грешки провалиха Левски

Калоян Кръстев се превърна в герой за "белите"

Защо Станислав Иванов е извън групата е нещо между него и клуба. Робърта имаше вирусно заболяване и затова остана на пейката. Стивън пък му липсва игрова практика. Мисля, че онази минута се оказа фатална за нас. На физическо ниво момчетата са добре. През второто полувреме, с човек по-малко, надиграхме Славия. Има много хора, от които има какво да се желае".