Треньорът на Левски Георги Тодоров говори след загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив). Поражението остави "сините" извън Европа. 

"Футболистите дадоха всичко, което им е по силите. Но това е. Имаме три резерви. Днес бяхме с 14 човека. Стана добре, че мъката свърши. Дано за започне да се гради нещо, което е по-стабилно", каза Тодоров.

"Все още няма яснота. Тепърва ще има разговори. Това е ситуацията, нищо ново няма. Другите отбори правят селекции, ние.. Първо трябва да оцелее клуба, след това всичко останало".

"Нямам разговори. Сираков трябва да свърши други неща, по-важни от това. Ако има нужда, ще продължа да помагам. Много трудно някой ще се съгласи да дойде".

"Има футболисти, които биха дошли в Левски, но точно в тази ситуация не знам. Не знаем още дали клубът ще съществува. Първо трябва да е ясно какво правим", продължи наставникът.

"Явно нямахме никакъв шанс с оглед развитието на мачовете. Лудогорец може би са празнували много и не са успели да бият днес. Беше важно ние да победим. Днес видях един нов човек. Мохамед - той вкара и гола, но е на две тренировки.

"Робърта не беше в групата. Гърлото го боли. Не се чувства добре. Трябва да сме благодарни на тези момчета, защото можеше и да не съществуваме, ако не бяха коректни".

"Не мога да кажа кога и с кои играчи ще започнем подготовка. Предстоят разговори. Важно е какво се случва с клуба - дали вървим към оправяне или към най-лошото. На Сираков е най-трудно. Ще трябва търпимост, независимо кой ще стане треньор. Предстои дълъг период на градене", завърши наставникът.

Левски е аут от Европа! Локомотив (Пловдив) обърна "сините" насред "Герена"

Левски е аут от Европа! Локомотив (Пловдив) обърна "сините" насред "Герена"

Доминик Малонга попари столичани с два гола