Бившият футболист на Левски и ЦСКА - Георги Славчев, бе гост в предаването "Червен картон" по БСТВ. Четирикратният шампион със сините взе отношение по случващото се на "Герена".

"Знаете ли колко глоби са платени заради феновете? Ще ви се завие свят, но това е действителността. Ако не получават нещо от клуба, те пречат. Започват да вдигат плакати, да хвърлят бомбички и да правят глупости. Оттам изгониха нормалните запалянковци, които искаха да ходят на "Герена" и да се радват на любимия си клуб. Останаха предимно... Не искам да ги обиждам, защото и между тях има хора, които наистина милеят за Левски, но има и такива, които ходят на мач само, за да получават нещо или да правят зулуми", заяви Славчев.

"Почти всяка година се казва, че ще се налагат юноши и след няколко месеца дойде някой лев, и веднага се взима никому известен чужденец. Подписва договор с добра неустойка. Много хора са печелили пари от комисионни. Не искам да споменавам имена, но не може да се търси в България бек чужденец. Не е сериозно да нямаме такива и в националния отбор да играе натурализиран такъв. Левски и ЦСКА трябва да са изградени от българи, за да са силни. Лудогорец е друго нещо, подобни отбори има много в Европа. Не те помагат по никакъв начин на националния отбор", добави още той.

Мъри определи групата за мача с Царско село

Мъри определи групата за мача с Царско село

Старши треньорът определи група от 18 човека