Атакуващият халф на Левски - Георги Миланов, даде мнението си след победата над Септември (София). "Сините" се наложиха с 2:0, а Миланов вкара втория гол за своя тим.

"Радвам се от победата, тя ни класира на полуфиналите. Всичко си зависи от нас. Чувствам се щастлив, че изиграх цял мач. Давам всичко то себе си, нормално е да ми е малко тежко, но правя всичко по силите си да се завърна във форма.

Септември е един много добър отбор, познавам момчетата, играха добре. Удариха греда, но се съвзехме и спечелихме мача. Това са млади футболисти с голямо бъдеще, надавам се да продължат да развиват българските футболисти. Веднага реагирахме, вкарахме хубав гол, вкарах дузпата и всичко решихме.

Всеки един гол ти дава увереност, аз имам доста голям опит, но за мен бе важно да отбележа, психически да се почувствам по-добре. Сега имаме дерби в неделя, хубаво е, че втория ни гол падна в началото на второто полувреме. Имаше доста ротации в отбора, имаме добър отбор и винаги може да се замени даден футболист.

На полуфинала са два мача. В два мача не може да се излъже противника. За мен няма проблем, с който и отбор да играем. В момента сме трите най-добри отбори в България за мен. В два мача абсолютно футболът ще надделее.

С идването на Стоилов неговата цел беше да се класираме в Европа. В момента имаме и добра позиция да атакуваме третото място. Ако вдигнем Купата, за нас ще е много важно предвид това как започна сезонът".

Стоилов: Не трябва да допускаме леки голове срещу ЦСКА, играем прекалено емоционално

Стоилов: Не трябва да допускаме леки голове срещу ЦСКА, играем прекалено емоционално

"Георги Миланов постепенно ще се завръща към най-добрата си форма"