Един от най-добрите в редиците на Левски - Георги Миланов, застана пред колегите журналисти след успеха над Царско село с 3:1. Атакуващият халф признава, че се чувства изключително щастлив като играч на "сините".

"Получих силен удар в началото, но намерих сили и продължих. Чувствам се добре в отбора, тези момчета имат бъдеще пред себе си. Аз съм човек, който не се отказва. Знам през какво са минали тези момчета, бяха с разбита психика. Победите ще върнат самочувствието, това е истината. Радващото е, че зарадвахме феновете. Усетих тръпката да съм играч на Левски още преди да подпиша, когато получих над 1000 съобщения от фенове.

Няма да е лесно, тук съм от една седмица. Ще дам всичко от себе си да помогна. След мача с Враца не успях да спя, въпреки че не игра. Всички като отбор, ръководство, фенове трябва да покажем по-добро лице и да излезем от тази ситуация. Има колектив, но младите имат сериозни проблеми с психиката заради ситуацията в клуба през последните една-две години", завърши Миланов.

Боби Цонев: Победата е за целия колектив

Боби Цонев: Победата е за целия колектив

"Има пренавиване в нашите редици"