Отборът на Левски е на крачка от това да осъществи висококачествен трансфер. Скоро "сините" ще обявят привличането на Георги Миланов. Атакуващият халф е без отбор от доста време и ще опита да рестартира футболната си кариера на "Герена".

Левски обмисля опит да върне и Божидар Краев

Левски обмисля опит да върне и Божидар Краев

Националът няма бъдеще в Мидтиланд

Любопитни обаче са негови изказвания през годините, в които на няколко пъти споделя, че е бил пред трансфер в ЦСКА и не изключва възможността един ден да облече "червения" екип.

Симпатизира най-вече на Гриша Ганчев и стила му на работа, а през 2012 година дори се заканва, че никога не би приел оферта от левскарите и "армейците".

Девет години по-късно, ситуацията се променя...

Георги Миланов ще получава скромна заплата в Левски

Георги Миланов ще получава скромна заплата в Левски

"Сините" го обявяват за ново попълнение днес

Определя себе си единствено като фен на Литекс, което донякъде не би трябвало да създаде някакво раздразнение сред "сините" привърженици. Похвално е, че въпреки трудната ситуация, Миланов  е готов да помогне на столичани и с обща работа, клуб и футболист, да възстановят позициите на Левски в българския шампионат. 

Всичко останало е просто история.

В съблекалнята на "Герена" Миланов ще се събере с още бивши свои колеги от "оранжевия" тим - Симеон Славчев и Иван Горанов.

Левски отправи ново предложение към Драган Михайлович

Левски отправи ново предложение към Драган Михайлович

Универсалният футболист може отново да играе за "сините"

Ето и част от изказванията на Миланов през годините:

"Имаше много спекулации и искам да отбележа, че не съм избрал МОЛ Види пред ЦСКА, а го предпочетох измежду много други оферти, които имах. Искам специално да благодаря на г-н Гриша Ганчев, защото той пръв ме потърси още в края на месец май и положи доста усилия да ме има в ЦСКА. Това се случи в сравнително тежък период за мен, защото бях без отбор и искам лично да му благодаря и да пожелая на ЦСКА да стане шампион. Искрено вярвам, че това ще се случи и ЦСКА ще стане шампион!", Миланов пред БЛИЦ през 2018 годна.

"Ако един ден се върна в страната, бих играл под негово ръководство. Ганчев е един от най-големите босове в българския футбол. Възхищавам му се", Миланов пред БТВ през 2018 година.

БФС не уважи желание на Левски

БФС не уважи желание на Левски

Мачът им с Ботев (Враца) започва по програма

Радвам се, че Гриша Ганчев разреши проблемите около ЦСКА - с базите и всички останали въпроси. Всичко е точно и ясно и няма да му пречи занапред. Оттук само ще се надгражда отборът, екипът на Ганчев е доказан през годините и очаквам ЦСКА да стане шампион. Един ден, ако се върна в България, е очевидно за кой отбор ще играя", Миланов пред livesport.bg през 2018 година.

"Уважавам ЦСКА и Левски, но все пак аз съм израснал в Литекс и обичам този клуб. Това, че са по големи клубове от Литекс няма какво да се залъгваме, силни са, но аз няма как да играя в тези два отбора", 2012 година при негова пресконференция в Пресклуб "България".

Христос Шелис: Дойдох в Левски заради публиката, ще се изградя като по-добър играч тук

Христос Шелис: Дойдох в Левски заради публиката, ще се изградя като по-добър играч тук

"Първите ми впечатления са много добри"