Футболистът на Левски - Георги Миланов заяви, че кариерата му се е възродила след преминаването при "сините". В интервю за предаването "Арена спорт" по БНТ полузащитникът разкри, че през цялото време е вярвал, че ще спечели трофей със столичния клуб още през първата година.

Георги Миланов: Лудогорец вече има респект към нас, искаме да се включим в битката за титлата

Георги Миланов: Лудогорец вече има респект към нас, искаме да се включим в битката за титлата

"Финалът за Купата беше нещо фантастично"

"Не е изненада за мен. Аз съм човек, който много се труди за всичко. Когато бях без отбор, спазвах специална програма. Винаги съм се грижил за тялото си. С офертата на Левски се преобрази кариерата ми. Чувствам се щастлив. Вярвах, че ще спечеля трофей с Левски още първата година.

Като дойдох нещата бяха тежки първите седмици. С появата на г-н Стоилов нещата си дойдоха на мястото. Заедно с феновете на Левски и г-н Стоилов направихме нещо, което ще се помни дълги години. Надявам се да продължим във възходяща линия.

Левски направи три класни попълнения. Попето е изключителен футболист, който може да даде много. Роналдо има изключителен дрибъл и страхотна скорост. Чакат ни два тежки мача срещу ПАОК. Те са фаворит, с по-голям бюджет и по-големи традиции през последните години, но ще мечтаем", добави той.

Георги Миланов бил пред трансфер в ЦСКА

Георги Миланов бил пред трансфер в ЦСКА

"Червените" били в напреднали преговори с национала