Халфът на Левски - Георги Миланов сподели след отстраняването на ПАОК, че това, което тимът прави е чудо и изрази надежди за още големи европейски вечери.

"Всяка една минута си струваше. Атмосферата беше изключителна. Такива мачове са ни нужни. Пропукахме се само веднъж. Изключителна тактическа дисциплина. Изиграхме перфектен тактически мач. В момента искам да благодаря и нашите фенове. Знам колко са щастливи, ще продължаваме да даваме най-доброто от нас, за да ги радваме.

Не знам колко километра съм пробягал. Аз и Филип Кръстев бяхме двамата в центъра, които покривахме голям периметър, но всички много ни помагаха. Такива мачове срещу такъв противник са изключително голям успех. Всичко се дължи на нас и на тази тактическа дисциплина, която спазвахме.

Това са мачовете, които каляват младите. Това, което правим, е чудо. Изключително съм радостен, през цялото време говорих, ръкомахах, но това се иска от мен. Надявам се скоро и Ивелин Попов да се възстанови, защото той също много може да помогне на отбора.

На хартия следващия съперник е по-слаб от ПАОК, но това не трябва да ни главозамайва", сподели Миланов.

Ники Михайлов: Заслужена елиминация на един огромен балкански колос

Ники Михайлов: Заслужена елиминация на един огромен балкански колос

"Това е уникален опит за младите момчета"