Халфът на Левски - Георги Миланов заяви след победата над ПАОК (2:0), че тимът трябва да внимава в реванша в Гърция.

"Дълги години не бях играл с български отбор в Европа. Днес нашите фенове показаха, че са изключителни. Ние показахме, че в момента сме добър отбор и можем да се противопоставим на всички силни отбори.

Станимир Стоилов: Прекрасна синя вечер, видях един ПАОК, който много ме притеснява за втория мач

Станимир Стоилов: Прекрасна синя вечер, видях един ПАОК, който много ме притеснява за втория мач

Една много знаменита победа, защото клубът и привържениците заслужаваха това, споделя Мъри

Всеки гол е важен. Няма значение дали срещу ПАОК или Спартак. С тези фенове, които взривиха стадиона, изиграхме прекрасен двубой. Тактически стояхме много добре и показахме това израстване.

Аз играя на доста позиции, влече ме атаката. Получи се добра комбиниация за втория гол. Свикнал съм да давам такива асистенции, надявам се да давам още повече занапред.

Изключително много променя ситуацията това, че няма да има наши фенове в Солун. Каквото беше за тях тук, това ще бъде и за нас на "Тумба". Няма да имаме никакви оправдания. Имаме една седмица трябва да се възстановим. С толкова контузени, но го има във футбола. Раздадохме се докрай. Там мачът ще е изключително тежък. За мен нищо не е решено, защото ПАОК са изключително силен отбор.

Шансовете са равни. Да имаме два гола аванс, което ще ни донесе самочувствие, но трябва да внимаваме много. Аз съм играл на "Тумба" и знам за какво става въпрос", каза Миланов.

Николай Михайлов: Уникален момент, не можем да кажем, че Левски е фаворит

Николай Михайлов: Уникален момент, не можем да кажем, че Левски е фаворит

Много сладка победа, въпреки че е първата, споделя той