Халфът на Левски Георги Миланов направи равносметка за изминалата 2021 година. Той говори пред бТВ, където сподели, че мечтае да спечели трофей с екипа на сините.

"Моята 2021 година бе пълноценна. Винаги си поставям високи цели и гледам да ги изпълнявам. Не съжалявам за нищо. Труден период за мен, в който преосмислих много неща. Всеки минава през трудности, но тази година ми показа пътят и трябваше да взема сериозни решения за моята кариера и в личен план", заяви Миланов.

"Единственото към, което съм концентриран е да тренирам още повече и да се подобрявам. Ще я запомня като много трудна година, защото трябваше да взимам важни решения за мен. Доволен съм как завърши тя и че съумях да се завърна във футбола, за да покажа на какво съм способен", добави още той.

Решават за Миланов ден за ден

Решават за Миланов ден за ден

Контузен е

"За мен играта винаги е била приоритет и се стремя да давам всичко от себе си. Никога не съм спирал да вярвам. След преминаването ми в Левски много хора ме обикнаха. Усещам голяма подкрепа и се чувствам щастлив. Ако трябва да опиша 2021 година като футболен мач, ще кажа, че бе такъв с много обрати. Мотивиран съм да се доказвам на себе си, след като съм минал през много перипетии. Започнах отново да изпитвам наслада от футбола и за 2022-ра си пожелавам само здраве, защото другото знам как да го постигна", каза халфът на сините.

"Може би се научих да бъда търпелив в периода, в който нямах отбор. Ще ме направи щастлив да радвам привържениците на Левски. Един трофей със сините ще бъде много добре за мен от професионална гледна точка", заяви Миланов.

"В България трябва да сме по-смирени и да си помагаме, защото това липсва. Вярвам, че в тези тежки времена всеки ще намери добротата в себе си и ще излезем от тази ситуация. Много се радвам на успехите на нашите спортисти и се почувствах наистина горд, че съм българин, когато се спечелиха медалите от Олимпиадата. Мечтата ми е отново да играя на високо ниво и да мога да го правя още дълго време. Нямам отбор, за който мечтая, а сега съм концентриран в Левски и искам да спечеля трофей с отбора", завърши той.