Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев говори пред медиите малко повече от 48 часа преди градското дерби със Славия. Двубоят е от изключително значение за "сините", които се завърнаха в борбата за шампионската титла на страната.

Опитният специалист бе доста лаконичен, като брифингът му продължи не повече от пет минути. В него той дискутира и последното ново попълнение на клуба - казахстанецът Еркебулан Сейдахмет.

Казахстанският Меси: Прехвален нападател или истински талант?

Казахстанският Меси: Прехвален нападател или истински талант?

Еркебулан Сейдахмет има едва 18 мача и седем гола в кариерата си

"Това е най-старото столично дерби. Отборът се подготвя нормално. По принцип, Славия е труден съперник за Левски и ще подходим много внимателно към този мач. Мой ангажимент е Сайдахмет и увеличената бройка на играчи извън ЕС . Рано е да го очаквате на терена. Ние се насочваме към Славия и след това за мача с Лудогорец. Тези, които имат болежки, имаме още малко време преди да уточним кои ще играят. Щом Сайдахмет е в Левски значи е добър футболист".

"Аз това момче го познавам. Случи се трансферът в последния момент. Приоритет ни беше взимането на централен защитник, но приоритет на Левски също така е да привлича добри футболисти, както е с него. Той може да играе и отляво и отдясно по атаката".

"Мач с мач не се прилича. Разучаваме ги Славия, за да подходим възможно най-добре към този мач. С победата над ЦСКА не завършва първенството, това го казах и на моите футболисти. Не е предимство, че двубоят с "белите" е на стадион "Васил Левски".

Серджиу Буш отказал да премине под наем в румънски клуб

Серджиу Буш отказал да премине под наем в румънски клуб

Не бил доволен от заплатата