Треньорът на Левски Георги Дерменджиев коментира загубата на "сините" от Висла (Плоцк) с 1:2. Ето какво каза наставникът на "сините" след поредната проверка на тима в Кипър:

"В един мач винаги има и хубави, и лоши страни. Като резултат не е добре, но мисля, че отборът малко от малко придобива такъв облик, какъвто искам да виждам. Някой може да си помисли, че е загуба и говоря празни приказки, но не е така. Мисля, че нещата ще се стабилизират.

Има малко по-добро владеене на топката и малко по-бързо темпо. За мен головете станаха след индивидуални грешки. Поляците играят по-твърд футбол, виждате как е. Това е. Нямаме оправдание, но мисля, че отборът ще набере скорост.

Левски отстъпи пред Висла (Плоцк) с 1:2

Втора загуба за Левски в Кипър, "сините" отстъпиха пред 13-ия в Полша

Слаб мач за столичния гранд

Трансферът е желание на Обертан и мениджъра му. Той беше основен футболист, имаше добри мачове, но вървим напред, ще се опитаме да компенсираме. Ще се справим. Принципно създаваме трудно голови ситуации, може да има определени притеснения. Кабрал има мускулни проблеми, но не са сериозни. В следващите контроли ще влезе. Отборът ще бъде в пълен състав.

Загубите могат да натоварят психически футболистите. Сега Левски е в преходен период, има голямо психологическо напрежение и го разбирам, но не искам да го коментирам. Когато дойде времето отборът да се успокои, ще бъде много по-различно. В Левски ще играят футболисти, които ние ги одобрим, и тези, които искат да играят за отбора", каза Дерменджиев.

Габриел Обертан се разбра с Ерзурумспор, представят го до часове
Обновена

Габриел Обертан се разбра с Ерзурумспор, представят го до часове

Френският футболист обяви, че е щастлив от трансфера в "белите орли"