Георги Дерменджиев може и да си тръгне от Левски, ако се случи така, че Павел Колев напусне клуба. Това ще стане при ситуация, в която Васил Божков не поеме управлението на "Герена".

"Разбира се, че ситуацията се отразява най-вече психологически, така че аз мисля всичко да приключи тук за 3-4 дни. Наистина е сложно! Разговарям с играчите. Те са разбрани момчета, имахме индивидуални разговори. Те разбраха за какво става дума. Доволен съм от последния мач. Разбират, че шампионатът "чука на вратата" и трябва да са готови", заяви Дерменджиев.

"Аз съм дошъл в Левски, за да работя и евентуално, ако може да върнем Левски като име и отбор. Така че, моята работа е спортно-техническа и правя всичко играчите да са добре и да тренират добре, и в мачовете да играят каквото искам. Още е рано. От изиграните мачове има два мача - със Судува едно загатване и Чукарички доближаваме се, но не сме това ниво. Аз съм дал дума на хората. Ако са те (б.а. - говори за бъдещия собственик), аз ще имам договор. Ако не са те, става различно и пак ще говорим", добави треньорът.

Спас Русев проговори за ексклузивните събития в Левски

Спас Русев проговори за ексклузивните събития в Левски

"Дълговете ще бъдат намалени наполовина до Общото събрание", заяви босът на "сините"