Треньорът на Левски - Георги Дерменджиев, даде пресконференция за предстоящия мач с Лудогорец, който е тази неделя, от 17,30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Да, с нов треньор са и знаете, че когато има смяна на треньора мотивацията е по-различна. Аз лично не съм притеснен. Аз работя в Левски и искам Левски да постигне тези успехи, които аз съм постигнал. Винаги съм искал стадионът да бъде пълен. Феновете ще накарат футболистите да имат по-голяма отговорност. Когато играеш пред толкова публика, трябва да бъдеш максимално мотивиран. Всичко е възможно, но пак повтарям, че в този момент точките не ги броя", заяви Дерменджиев.

Левски с Валери Божинов и Живко Миланов за дербито с Лудогорец

Левски с Валери Божинов и Живко Миланов за дербито с Лудогорец

Двамата по всяка вероятност ще бъдат в групата

"Не мога да кажа предварително какво ще се случи, но лично аз искам феновете да са на стадиона и да подкрепят отбора така, както те могат. Познавам Лудогорец добре, знаете колко време съм работил с този отбор. Има малко футболисти, които не са били по мое време. Ние имаме три поредни победи, но аз лично не мисля, че трябва да се заблюждаваме. Имаме много работа да свършим. Отговорността, която вече е в друга посока си личи върху играчите, но мисля, че те ще свикнат с това", добави старши треньорът на Левски.

"Това е най-положителното (б.а. - за смяната на собствеността), което можеше да стане за Левски. От тук нататък програмата, която стои пред Левски, трябва да се изпълнява. Много се дискутира около капитанската лента и аз не знам защо. Отборът си има капитан. В близкото бъдеще - до седмица или две, когато всички бъдат здрави и на линия, всичко ще се знае. Ние напредваме стъпка по стъпка. Това решение се взима от съблекалнята от всички - и футболисти, и треньори", завърши Дерменджиев.

И билетите за сектор "В" свършиха, продадени са 13 000 за сблъсъка Левски - Лудогорец

И билетите за сектор "В" свършиха, продадени са 13 000 за сблъсъка Левски - Лудогорец

Остават около 2500 свободни талона