Защитникът Георги Александров се сбогува с Левски, след като от клуба обявиха, че прекратяват договора му по взаимно съгласие. 

"Детската ми мечта беше да играя за Левски и я сбъднах! Благодарен съм на всички треньори, съотборници и служители, с които имах шанса да споделям добри и трудни моменти. От малък знам, че е много отговорно да носиш синята фланелка, защото защитаваш любовта и честта на много хора. Феновете на Левски са нещо специално и помогнаха много на клуба в тези трудни дни! Не мога да се разгранича от хората по трибуните на стадион "Георги Аспарухов", защото винаги съм бил част от общността", написа Александров.

Левски потвърди контролата с Пирин

Левски потвърди контролата с Пирин

Ще е на 12 февруари

"Благодаря на Данчо Петков, който ме направи капитан на юношите в Левски! Благодаря на Асен Букарев, че ми даде шанс да играя професионален футбол във Витоша Бистрица! Благодаря на Георги Тодоров, че заедно с Наско Сираков ме поканиха да се върна в Левски! Благодаря на Славиша Стоянович, че ми даде шанс да дебютирам за Левски! На Живко Миланов, че остана с група ентусиасти през лятото, за да го има Левски! Благодаря на Станимир Стоилов и Цанко Цветанов за възможността да работя с такива страхотни треньори! Благодаря на всички съотборници! Желая ви много успехи! Довиждане, а не сбогом! Само Левски", допълни юношата на "сините".