Вдъхновени от благородната инициатива на ПФК Левски "Заедно за Карлово", генералният спонсор на клуба Palms Bet, заедно със служителите си, дари парични средства и закупи билети за благотворителния мач, който ще се проведе тази неделя в Карлово. Това съобщават от клуба.

В неделя, 25 септември, от 16:00 часа в родния град на Васил Левски, представителният отбор на ПФК Левски ще изиграе благотворителен мач срещу местния си съименник. Всички приходи от двубоя ще бъдат дарени за подпомагане пострадалите от наводненията в района.

"Включихме се в инициативата, защото желаем да помогнем на пострадалите от сполетялото ги бедствие. Закупуването на билети за благотворителния двубой е малък жест от наша страна. Събраните средства ще бъдат преведени директно на Община Карлово, като тя ще прецени как по най-целесъобразен начин да ги използва", заяви Лъчезар Петров, изпълнителен директор на "Телематик Интерактив България" АД.

Всеки един от вас може да се включи в инициативата, закупувайки си виртуален билет "Заедно за Карлово". Те се продават в официалния магазин на "ПФК Левски", в мрежата на Eventim и онлайн.

Виртуалните билети са и пропуск за мача на стадиона в Карлово.

В 14:00 часа в камерната зала на читалище "Васил Левски 1861" в града ще се проведе и традиционната среща на ръководството на клуба в лицето на Наско Сираков, Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров с привърженици.

Подготвя се левскарска среща в Карлово

Подготвя се левскарска среща в Карлово

Това ще се случи тази неделя от 14:00