Дисциплинирната комисия на БФС почти сигурно ще накаже Гарра Дембеле на утрешното си редовно събрание, научи "Topsport.bg". Разковничето ще бъдат докладите на главния и страничния рефер, който бе блъскан и дърпан от френския нападател, както и на делегата. Ако случката е описана в докладите на всички длъжностни лица, то наказанието за тарана може да бъде много сериозно, дори 8 мача.

По наша информация обаче в доклада на съдията провинението не е отблелязано, а косвено доказателство за това е, че Гарра не получи дори жълт картон по време на срещата с Локо (Пд) за провинението си. За сметка на това, делегата на двубоя Тодор Паунов е отбелязал деянието на офанзивния играч.

По този начин става почти сигурно, че Дембеле ще получи наказание. То обаче едва ли ще бъде много тежко. Най-вероятно той ще бъде изваден за мача със Славия, който е в неделя. Това обаче е повече от голям удар за Левски, тъй като с наказания за мача са още Владимир Гаджев и Дарко Тасевски, които участваха в масовото меле по време на дербито с Литекс миналия кръг.