Футболистите на столичния гранд Левски подновиха тренировки на стадион "Георги Аспарухов" при строго спазване на противоепидемичните мерки, определени от правителството.

Спортният министър Красен Кралев позволи само преди ден провеждането на групови занимания на открито за професионалисти и аматьори, а играчите на "сините" преминаха задължителните PCR-тестове в началото на седмицата. До момента няма сведения за положителни проби за коронавирус в Левски.

"Сините" футболисти тренират по правилата за социално дистанциране и в групи от по петима, като за всеки от тях има треньор. Те ще излизат в квинтети до края на деня на основното тренировъчно игрище на "Герена" и ще продължат този тип заниманията, докато се стигне до фаза за отборни тренировки.

Играчите на Левски проведоха първото си занимание пред погледа на изпълнителния директор Павел Колев, спортния директор Ивайло Петков и други членове на администрацията.

Тимът в момента е на второ място във временното класиране на Първа лига, но има същия точков актив като Локомотив (Пловдив) и ЦСКА.

Ветерани и легенди на Левски с вълнуващ призив към Васил Божков и Георги Попов

Ветерани и легенди на Левски с вълнуващ призив към Васил Божков и Георги Попов

"Върнете акциите на любимия ни "син" отбор в нашите сигурни ръце!"

Снимка 479643

Източник: LAP.bg