Финансовата криза в Левски оказва все по-сериозни последици по реномето на столичния гранд. След поредния неспазен срок за получаване на дължимите заплати, футболистите на Левски са взели решението да бойкотират вчерашната тренировка на тима, научи ТОПСПОРТ.

"Сините" останали крайно разочаровани от факта, че за пореден път са били излъгани от ръководството и този път решили показно да демонстрират негодуванието си от създалата се ситуация. Освен това играчите били ядосани от факта, че никой от ръководството на отбора не разговаря с тях и нямат никаква яснота какво се случва с клуба.

Левски и Стоянович - взаимното прецакване!

Левски и Стоянович - взаимното прецакване!

Хроника на една предизвестена раздяла

Припомняме, че наскоро левскарите получиха една от забавените си заплати, а обещанието към тях бе, че ще им се преведе всичко дължимо до средата на май. Това така и не се случи въпреки парите от продажбата на Найджъл Робърта и официализирането на новия спонсор Belfry.

След като разбрал за назряващия бунт, президентът Наско Сираков е решил да разясни ситуацията, разговаряйки с част от футболистите. Той казал на играчите да изберат четирима свои представители, които да проведат откровен разговор с мажоритарния собственик. След това футболистите излезли на терена и провели заниманието.

Тази вечер "сините" приемат Ботев (Пд) на "Герена", като само победа, и грешка на Черно море, ще ги задържи в борбата за баражното седмо място.

Николай Михайлов и Валери Божинов напускат Левски след края на сезона

Михайлов и Божинов приключват с Левски

Двамата ще получат плакети от клуба днес