Тази неделя, 26.02, от 13:00 часа във ВИП залата на 4-ти етаж на Сектор "А" на стадион "Vivacom Арена Георги Аспарухов" ще се проведе церемонията по награждаването на деца, включили се в конкурса за рисунки на "Сини инициативи" - "Моят любим футболист на Левски", съобщи сайтът на "сините".

На събитието са поканени всички участници, техните родители и придружители. В церемонията ще се включи представителният тим на ПФК Левски, а за всяко дете са предвидени специални подаръци и сувенири на любимия клуб.

Организираната от "Сини инициативи" кампания и тази година събра множество творби на талантливи левскарчета, като във ВИП залата на Сектор "А" ще бъдат изложени над 150 рисунки.

Тръст "Синя България" с интересни въпроси към Спас Русев

Тръст "Синя България" с интересни въпроси към Спас Русев

Вижте ги тук

Тази година клубът и сдружение "Сини инициативи" се обединиха около решението приходите от продажбата на рисунките да отидат за основаването на годишна стипендия, която ще се дава на млад играч от школите на клуба за постигнати високи спортни резултати, самоусъвършенстване, морално израстване и личен пример за родолюбие и опазване на изконните български ценности.

Средствата ще бъдат събирани чрез продажба на рисунките, като всяка е оценена на 50 лева. Творбите ще могат да се поръчват и чрез Сдружение "Сини инициативи" с лице за контакт Петър Динев - 0887205703.

За 2017 година стипендията ще носи името на един от съоснователите на футболния отбор Борис Василев - Боркиша.