МОЛ Фехервар не се е отказал от намерението си да привлече халфа на Левски Андриан Краев. Унгарците вече привлякоха вътрешен полузащитник в лицето на Тобиас Кристенсен от Валеренга, но csakfoci.hu твърди, че клубът все още иска и футболиста на "сините".

Интересът на МОЛ Фехервар към дефанзивния полузащитник на "сините" е много сериозен, но двата клуба все още не могат да се разберат за трансфер. Твърди се, че бившият клуб на Георги Миланов е изпратил оферта на стойност 700 хил. евро за Краев, но Левски иска с около 100 хил. евро повече. Очаква се преговорите да продължат.

От медията допълват, че треньорът на МОЛ Фехервар Роланд Юхаш на няколко пъти е подчертал колко важно е да обнови средната линия на отбора, поради което ръководството на клуба не смята да се отказва от Краев след привличането на Кристенсен.

Междувременно на "Герена" вече са договорили евентуален заместник на Краев и друг халф, който може да напусне клуба - Филип Кръстев. Ако едно от двете събития настъпи, в Левски ще се завърне халфът на Септември (София) Асен Чандъров.

Малайзийският Джохор Дарул Тазим се похвали, че ще играе контрола с Левски

Малайзийският Джохор Дарул Тазим се похвали, че ще играе контрола с Левски

Любопитна проверка за "сините"