Футболистът на Левски Филип Кръстев бе награден за Играч на кръга. Полузащитникът вкара фамозен гол срещу Локомотив (Пловдив) на старта на полусезона. 

"Искам да благодаря на треньорите, които са гласували за мен. Щастлив съм, че успях да започна добре за Левски и отборът да стартира с победа.

Мечтая да постигна всички възможни цели с нашия клуб. Да спечелим Купата, защото за отбора е важно след всички тези години суша да спечели трофей, както и да се класираме за Европа.

Моята мечта е да се докажа в Европа, да успея в силен европейски клуб. В момента се чувствам добре в Левски и не отписвам варианта да остана за по-дълго", сподели Кръстев.

Фенка на Левски даде 1500 лева за фланелката на Филип Кръстев

Фенка на Левски даде 1500 лева за фланелката на Филип Кръстев

Спечели дама

"Никой не се свърза с мен от Славия и не съм имал контакт с никого от клуба преди да се върна в Левски. Само моите стари съотборници се свързаха с мен след трансфера и ми пожелаха успех.

Присъединих се към отбора в Турция и оставаха 2 седмици от подготвката. Още в началото ме приеха добре и подкрепата от тях и треньорския щаб ми помага. Мотивиран съм да се отплатя на хората в Левски, които вярват мен", каза още играчът на "сините".

"Ситуацията във Франция и Нидерландия беше доста различна. Във Франция тренировките бяха много трудни, в Нидерландия не беше чак толкова трудно. Мисля, че самата обстановка в другите държави е доста по-различна - играчите са по-натренирани и подготвени физически и затова футболът е друг. Укрепнах повече физически. Мисля, че най-голямата разлика е темпото и динамиката на играта", заяви Кръстев.