Новият любимец на феновете на Левски - Филип Кръстев, даде интервю за колегите от "Телеграф", в което не скри любовта си към "синия" клуб и неговите фенове. Ето и фрагменти от неговото изказване:

"При нас желанието да спечелим Купата беше по-голямо. Трябваше да бием на всяка цена. Не ни тежеше, а ни мотивира. Чувството беше уникално, едно от най-хубавите в живота ми - когато вече си изтощен от всичко случило се, но си спечелил и никой не може да ти отнеме успеха.

Официално: Николай Михайлов преподписа с Левски

Официално: Николай Михайлов преподписа с Левски

Ето подробности

Вярвах, че ще спечелим Купата на България. Когато дойдох, оставаха само няколко крачки, макар и най-трудните - срещу ЦСКА и Лудогорец преди това. Предишната година беше трудна за мен и се радвам, че успях да обърна нещата с помощта на моите близки. Всичко тръгна нагоре и се надявам така и да продължава.

Чувствам се щастлив в Левски, ще е добре да остана. Ще видим какво ще стане. Чувствам се все едно съм си у дома. Макар и да съм тук кратко време, усетих любовта на хората. Давам всичко от себе си да оправдая очакванията им. Важно е да играеш с настроение и да се забавляваш. Искам просто да радвам феновете и те да се забавляват, докато ме гледат. Те са най-добрите и направиха много за отбора.

Стоилов ми е много тънки съвети, които са в главата ми и винаги ще ги нося с мен. Но най-вече неговата мотивация да не спирам и за момент, да не се отпускам. Всичко идва от главата. Можеш да растеш и да постигаш каквото искаш, ако си готов да дадеш всичко от себе си, ако играеш на лимита си.

Престоят ми в чужбина е повратният момент в моя живот. Исках да изляза още на 13-14 години. Борех се много точно за това. Не се получаваше, но накрая успях след две години в професионалния футбол. Беше хубаво да отида млад в чужбина и съм амбициран да се върна отново. Дай Боже да е в отбор от топ 5 на първенствата.

Левски продаде Сектор А за дербито с Лудогорец

Левски продаде Сектор А за дербито с Лудогорец

Празненствата продължават

Не съм фен на един отбор, а на един баскетболист - Ръсел Уестбрук. От него черпя мотивация. Този човек за мен означава много и аз съм му голям фен. Той е уникален характер и може да бъде пример за всеки спортист заради начина, по който живее, нещата, през които е минал. Неговите истории и неговият път в спорта ми действат добре.

Нашият отбор бележи значителен прогрес в последните няколко месеца. Догодина нещата ще бъдат още по-добре с феновете, които имаме, с ръководството и треньорите, с футболистите. Левски го чакат светли дни. Този отбор може да бъде шампион.

Това си зависи изцяло от нас. Никой не може да ни спре. Много се надявам да играем силно, да влезем в групите и да зарадваме феновете, защото европейските мачове са с различен заряд".

Любопитен мач за 108 години Левски

Любопитен мач за 108 години Левски

Ето какъв е той