Феновете на Левски от НКП и Тръст "Синя България" публикуваха ново отворено писмо. То е адресирано до Министъра на отбраната Красимир Каракачанов, този на финансите - Владимир Горанов, както и до Бойко Борисов.

Ето какво пишат те днес:

"До: Министъра на отбраната Красимир Каракачанов

Копие до: Министъра на финансите Владимир Горанов

Копие до: Министър-председателя Бойко Борисов

Отворено писмо от Национален клуб на привържениците на Левски и Тръст "Синя България"

Уважаеми г-н министър,

От ваше съвместно интервю с министър Горанов стана ясно, че частни дружества имат възможност да наемат въоръжените сили на Република България за участие в празненства, чествания на рождени дни, абитуриентски балове, сватби и др. Министър Горанов ясно заяви, че Литекс ще плати за прелитането на изтребители над стадиона на един несъществуващ от 2016 година футболен клуб.

Националният клуб на привържениците на Левски и Тръст "Синя България" най-любезно Ви молят да ни предоставите повече информация относно цените и условията за наемане на различни подразделения на БА, защото планираме множество тържества по случай 75 години от рождението на Георги Аспарухов.

Специален интерес имаме и към зенитната артилерия, с която бихме желали да заместим пиротехниката по време на мачове, за да се избегнат инциденти.

Очакваме Вашия отговор в най-кратък срок, защото времето ни притиска и се надяваме, че след като правите всичко това за един несъществуващ клуб, с още по-голямо желание да го направите за 104 годишния Левски.

С уважение и братски поздрав към Левскар:

УС на НКП

УС на Тръст "Синя България".

Красимир Каракачанов: Не ме интересува кое ЦСКА е ЦСКА, приятелите ми от Левски са дребнави

Красимир Каракачанов: Не ме интересува кое ЦСКА е ЦСКА, приятелите ми от Левски са дребнави

"Ще помоля МВР да направи жест към тях"