Фенове на Левски подариха плакет на Драган Михайлович, който се раздели с клуба. Популярният привърженик Петър Димитров даде отличието и пожела на бранителя много успехи.

"Изключително ми е приятно и неприятно това, което ще направя сега. Този плакет е изключително ценен. Преди 8 години ние феновете - Националният клуб на привържениците и всички останали, организирахме 100-годишнината на Левски. Ти си виждал кадри. Този плакет тогава го подарявахме на най-заслужилите. Ти вече влезе в историята на Левски. С този отбор направихте нещо, което направи отборът през 1965-а. Понеже ти играеше със сърце и душа за буквата отпред, затова ние ще помним вечно името ти отзад. Завинаги ще останеш в нашите сърца. Бъди сигурен, че много скоро ще те каним на юбилей. Знам, че Левски винаги ще бъде в твоето сърце, а ти - в нашите. С най-голямо удоволствие ти подарявам този плакет. Видя Бардон и Томашич с каква любов ги чакахме. Така след време ще чакаме и теб", каза Петър Димитров към Михайлович.

Официално: Левски се раздели с Драган Михайлович

Официално: Левски се раздели с Драган Михайлович

Договорът му изтече и няма да бъде подновен

"Голяма чест е да имам този плакет. Обичам много тези фенове, този клуб. За мен беше чест. Когато дойдох, не съм си и помислял, че толкова ще обичам този клуб. Пожелавам още по-големи успехи на Левски", заяви футболистът пред "Гонг".