Фенове на Левски от Петрич написаха декларация след отпадането на отбора от турнира за Купата на България. Ето какво е мнението на Blue Boys Петрич (без редакторска намеса):

"ВРЕМЕ Е ДА СГЪНЕТЕ ЦИРКА!

Смятаме, че е крайно време г-н Наско Сираков да се изправи пред "синята" публика и да каже какво се случва в Левски. Дължи го на всички нас - хилядите фенове, които вече повече от година отделяме от залъка си, за да плащаме заплатите на тези псевдофутболисти, които ни късат нервите всеки мач.

Не може само да искаш от привържениците, когато имаш нужда от тях. Трябва и да им дадеш. Най-вече да им дадеш отговори на неудобните въпроси, които са наистина доста на брой. А тези отговори живо ни интересуват.

Кое наложи привличането на шестима чужденци със съмнителни качества през тази зима? Кой ги селектира и с какво са по-добри от българите в отбора? Къде отиде духа на "българския" Левски, за който толкова време говорихме? Също така искаме да знаем и размера на техните заплати. Защото нали все пак ни обещахте "пълна прозрачност".

И като стана въпрос за заплати, силно се интересуваме дали Левски не трупа нови задължения заради месечните възнаграждения на въпросните чужденци? Как им плащаме заплатите в момента и въобще с каква цел бяха привлечени тези играчи? Не беше ли по-добре с тези средства да бяха погасени някои от старите и по-належащи задължения? Така или иначе не сме по-напред в класирането, а и отпаднахме безславно за Купата.

Харесва ли ви като цяло този Левски в момента и не ви ли прилича на случайно събран отбор от улицата? Какъв е вашият план да се промени това? Не мислите ли, че отново ще се завъртим в до болка познатия ни омагьосан кръг, при който през всеки трансферен прозорец се разделяхме с 5-6 чужденци, а на тяхно място идваха следващите неможачи? Вярно ли е, че сте отказали да дадете 5000 лв. на Станислав Иванов, за да остане в отбора през следващите 3 години, а след това е платена сумата от 50 000 лв. на Монтана за Билал Бари?

Докога ще продължаваме така? Забравихте ли за обещанието си, че Левски няма да бъде боскова круша? Нашето мнение е, че е крайно време да сгънете цирка и да запретнете ръкави, за да започнете да работите наистина за благото на Левски, с което да оправдаете очакванията на хилядите "сини" привърженици или просто да затворите вратата на Герена от външната страна. Избора е ваш!"

Мощна атака към Сираков, бил най-жалък и неадекватен собственик на Левски

Мощна атака към Сираков, бил най-жалък и неадекватен собственик на Левски

Според Любо Младежа