Евертон Бала разкрива, че спазва стриктно хранителен режим и залага на упражнения извън тренировъчното игрище, за да се предпазва от травми.

"Никога не съм бил играч, който има много контузии. Получих две през миналата година, но това бяха единствените ми до момента през кариерата, а и не бяха сериозни. Разбира се, когато играеш футбол на високо ниво, си предразположен да имаш травми, но се грижа добре за тялото си и се опитвам да се предпазвам. Поддържам стриктно режима си и правя допълнителни упражнения. Дано продължа по този начин, защото това е много неприятно нещо във футбола", разказва Евертон.

25-годишният футболист е фен на високите скорости и на баскетболния Маями Хийт. Любопитното е, че крилото е бил съотборник с настоящия играч на Локомотив (София) Карлос Франса. Двамата се засичат в Сианорте през 2020 година, след което пътищата им се разделят и след четири години сънародниците се срещат в българската столица.

През този сезон двамата обаче почти сигурно няма да могат да се засекат на терена, тъй като сините са в борбата за челните места, докато железничарите по всяка вероятност ще са в битката за спасение в елита, пише "Тема Спорт".

Левски - Крумовград 0:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Левски - Крумовград 0:0 (Развой на срещата по минути)

Срещата стартира в 15:15