Левски ще излезе с много променен състав срещу Черно море в сравнение с последната формация от срещата с Ботев в неделя, завършила 1:1 на "Герена". С оглед наказанията на получилите картони тогава Яблонски и Паулиньо и неочакваната допълнителна санкция на Мариани, треньорът Георги Дерменджиев ще трябва да прекроява почти изцяло единайсеторката си за гостуването на "Тича".

Най-лесно, като че ли е да бъде заменен Давид Яблонски. Най-новото попълнение - французинът Унтонджи, ще бъде партньор на Нуно Рейш в центъра на отбраната пред вратаря Николай Михайлов.

На мястото на Паулиньо се очаква да действа Кабрал, но с оглед на факта, че той играе изцяло само с ляв крак, явно няма да има изненади с преместване отдясно.

Интересно е дали на другия фланг ще е Еркебулан Сейдахмет. Футболистът бе един от малкото добре представили се срещу Ботев титуляри. Той обаче може да бъде поставен на мястото на Мариани зад нападателя.

С оглед създалата се ситуация, може да се отвори място в състава за Богдан Вашчук. Естонецът незнайно защо не се харесва на треньорския щаб, въпреки че е доста полезен, особено в офанзивен план заради усета си към последното подаване.

Футболен шеф: Яд ме е, че не взехме Еркебулан Сейдахмет в Кайрат

Футболен шеф: Яд ме е, че не взехме Еркебулан Сейдахмет в Кайрат

Това заяви настоящият методист в националния отбор на Казахстан Павел Черепанов