Последният човек, направил Левски шампион - Емил Велев сподели, че вижда доста слабости в играта на "сините". Според него загубата от Ботев е дошла в точния момент, за да осъзнаят всички свързани с клуба, че тепърва е необходима много работа за израстването на столичния гранд.

Кокала продължава да смята, че наемането на Аврам Грант е било далеч по-добрият вариант пред този с Делио Роси.

"Видяхме доста слабости в играта на Левски в мача срещу Ботев. Липсваше ентусиазма от предишните двубои, креативност, достатъчно ефективност в атаките. През второто полувреме Ботев стигна заслужено до победата. Победите, които натрупа Делио Роси са срещу отбори, които са доста под нивото на Левски. Тази загуба дойде на време, за да се събудят хората и да осъзнаят, че е нужно все още време", сподели Велев пред колегите от livesport.bg.

Мапуку Черната сила: Левски е моят живот! Никога не се предава!

Мапуку Черната сила: Левски е моят живот! Никога не се предава!

Нападателят се надъхва

"В Левски има много футболисти, но са малко играчите. Мога да отлича единствено Обертан. Мапуку също донякъде вдигна нивото. В последните два мача виждаме, че Делио Роси прави неадекватни смени. Жорди Гомес засега не може да покаже, това което знае. Желанието на собственика е да има футболисти, но играчи няма. Делио Роси все още не познава добре качествата на играчите".

"Сериозен разговор на Тити Папазов виждате ли сте? Не знам каква революция, какво въстание говори. Щом Тити започна да определя футбола в България, а и в Левски, нещата са малко несериозни. Наско Сираков би трябвало да бъде в Левски. Не мисля, че Наско е обиден заради събличането. Той беше обиден тогава, че не бе допуснат до оперативната власт".

"Аврам Грант бе по-добър вариант според мен. Той бе обещал на Спас Русев, че ще направи Левски шампион, докато Делио Роси каза в интервюта си досега, че нищо не е обещавал на собственика. Русев и Грант бяха много доволни от разговорите по-между си. Жалко, че се размина с България, надявам се Делио Роси да покаже по-високо ниво".

Христо Йовов за ТОПСПОРТ: Левски ми харесва, промяната при Роси е видима

Христо Йовов за ТОПСПОРТ: Левски ми харесва, промяната при Роси е видима

"Бях скептичен за трансфера на Обертан", заяви Бижутера