Емил Велев е треньорът, който донесе последната за момента титла на Левски. Това се случи през 2009 година. Кокала говори пред ТОПСПОРТ за "сините".

"Не съм изненадан, че Левски се раздели с Георги Дерменджиев. По-скоро съм изненадан от изказванията на хора от ръководството от сорта на "Грешка беше, че го назначихме". В Левски никога не ти дават време. Много е бърз животът в Левски. Но и да не можеш да победиш един път на "Герена" - не е сериозно! Гошо Тодоров е добър треньор, би трябвало да остане начело на Левски при добри резултати", каза Велев относно поредната треньорска рокада на "Герена".

Снимка 297475

"Не мога да кажа какво точно не ми допада в играта на отбора. Това, което играят, просто не е приятно за окото. Според мен Левски трябва да се подсили с футболисти в средата на терена. Но, това е много важно нещо - трябва да бъдат фигури!", добави той. 

"Левски не трябва да допуска загуба от Черно море. Отборът може да гони второто място, ако ЦСКА губи в следващите двубои. Наближава и дербито с тях. Който играе по-агресивно и мотивирано, той ще спечели", завърши Емил Велев пред нашата медия.

Станислав Иванов пред ТОПСПОРТ: Мечтая да играя с Левски в Шампионска лига, няма да забравя гола си за Ливърпул

Станислав Иванов пред ТОПСПОРТ: Мечтая да играя с Левски в Шампионска лига, няма да забравя гола си за Ливърпул

"Георги Тодоров внесе настроение в отбора", сподели талантът