Емил Велев заяви, че "е чул", че собственикът на футболния Левски Васил Божков не е доволен от случващото се в клуба и е готов да предприеме необходимите мерки.

Последният треньор, извел Левски до титла, коментира пред "Меридиан мач" ситуацията на "Герена".

Емил Велев: Явно трябва да ме върнат на "Герена", за да може Левски отново да спечели титлата

Кокала: Няма друг изход! Трябва да ме върнат на "Герена", за да се спечели титлата

"Левски има прекалено голям респект към Лудогорец, няма кой да връзва играта на "Герена"

"Левски беше доста немотивиран и разпилян в гостуването си на Ботев, което не може и не бива да се вижда в професионален отбор. Пловдивчани бяха по-агресивни на терена. Точно заради това спечелиха. Знам със сигурност, че нито един мой отбор не би играл толкова немотивирано и без агресия.

Емил Велев-Кокала няма да поема Спартак (Варна)

Емил Велев-Кокала няма да поема Спартак (Варна)

Това разкриха от клуба

Реално за 90 минути Левски създаде само една добра ситуация, когато австриецът Алар върна топката към Паулиньо, а той стреля в обсега на вратаря. През останалото време - нищо. Нямаше никакви идеи в атака. Това не е нормално за тим, който претендира за титлата.

Очевидно е, че нещо куца в тренировките. Не може да искаш нещо да се получава по време на мачовете, когато не е тествано или не става в подготвителния процес.

Снимка 339008

Източник: levski.bg

Какво можеше да направи и Найденов, и дебютантът Петков за 1-2 минути на терена? Отделно с тези рокади ограничи времето на отбора си да търси поне изравняване.

Не мисля, че босът на Левски е доволен от развитието на нещата в отбора. Доколкото чувам, ще взима мерки. Подробности не мога да споменавам.

Снимка 436173

Източник: Официален сайт на ЦСКА

Чудя се каква е функцията на спортния директор Ивайло Петков в клуба. Така и не ми става ясно. Не го чувам да говори. Призовавам го да каже какво е свършил.

Дали е изгонил петима, спестил ли е 8 заплати, привлякъл ли е някой Марадона...", завърши Кокала.

Емил Велев облече екипа на ЦСКА 1948 (СНИМКА)

Емил Велев облече екипа на ЦСКА 1948 (СНИМКА)

Кокала с нова провокация