Легендата на Левски - Емил Спасов се надява, че нещата в клуба ще се подобрят с идването на Наско Сираков. Според него е изключително важно в ръководството на клуба да участват хора, които дават мило и драго за гранда. Най-вече легендите на вековниците. Спасов също така е на мнение, че през последните години на "Герена" цари колективна безотговорност.

Дарко Тасевски: Работил съм под ръководството на Наско Сираков, учудвам се, че не се върна по-рано в Левски

Тасевски: Работил съм под ръководството на Сираков, учудвам се, че не се върна по-рано в Левски

"Надеждата у феновете не трябва да умира"

Ето какво каза той пред БНТ:

"Никой от нас не е очаквал това, което се случи с Левски. С идването на Божков нещата се успокоиха и започна да се гради и отбор, макар на приливи и отливи. За жалост се случиха тези неща с главния спонсор, откъдето тръгнаха проблемите. Поклон пред нашата публика, за всичко това което прави. Аз мисля, че нещата ще се стабилизират. Преминава всичко обаче през едно голямо чакане. Дано всичко прословутите акции мине както трябва.

Бойко Борисов: Ако някой иска да направи нещо добро на Левски, ще даде акциите на Наско Сираков

Бойко Борисов: Ако някой иска да направи нещо добро на Левски, ще даде акциите на Наско Сираков

"Какво общо имам аз с клуба, за да ми се пращат писма?"

Негативите, които се натрупаха като пари, данъци и проблеми, тежат на гърба на клуба. Все още доста стари задължения трябва да се изплащат. Бих желал собствениците на Левски да са повече от един. Акциите трябва да имат стойност, която при положение, че стане проблем, да има възможност да се реагира, а не да ги чакаме от Дубай. Ние, левскарите, се надяваме, че това ще се оправи и отборът ще тръгне нагоре.

Да сте чули някой да е поел отговорност за нещо в Левски през последните години? От години е една колективна безотговорност. Надявам се, че с идването на Сираков, ще се променят нещата. Той знае как да измъкне Левски. Не може легенди на Левски, да ги няма в ръководството и управлението", заяви легендата Спасов.

Петър Димитров: Феновете на Левски избраха сами своя президент!

Петър Димитров: Феновете на Левски избраха сами своя президент!

"Силни сме, когато сме заедно!"