Един от емблематичните бивши футболисти на Левски - Емил Спасов, е на мнение, че вече е дошло времето, когато всички, които обичат Левски, трябва да се превърнат в собственици на гранда. Също така на "Герена" било нужно вече да се поема и необходимата отговорност за всичко случващо се при "сините". Ето какво още каза той пред колегите от "Меридиан Мач":

Хаос на "Герена" заради публиката на Левски

Хаос на "Герена" заради публиката на Левски

Не се знае кои от феновете могат да гледат на живо мача с Лудогорец

"Разбира се, че като всички левскари се радвам. Очаквах го това нещо. За мен беше въпрос на време. Сега вече нещата са в ръцете на всички, които обичат Левски. Трябва да свалим шапка пред феновете за това, което направиха и правят във времена, в които нямаше откъде да идват пари.

За съжаление Сираков няма много време за губене, защото мачът с Лудогорец чука на вратата, както и този с Локомотив (Пд) след него, който за мен е по-важен. Най-голямата задача сега пред Наско е да се повдигне духът на всички, които работят в клуба в момента и най-вече на футболистите, разбира се. Наско го умее това. Другото важно нещо е той да се обгради около себе си с хора, които обичат Левски и които си дават живота за клуба. Надявам се повече легенди отсега нататък да заработят на "Герена".

През последните 15 години управлението беше тотално сбъркано и много лошо. Изляха се милиони, а нямаме трофей 11 години. В този период, ако бяхме играли дори само с юноши, щяхме да вземем някоя Купа. Крайно време е всички, които обичаме Левски, да сме собственици и да има ясна отговорност, когато се правят грешки. Не е нормално 11 години само да се проваляме, а виновник да няма", заяви Спасов.

Михаил Вълчев: Наско Сираков трябва да намери пари за Левски

"Сираков няма милиони и не може да издържа клуба, дано си е направил сметката"

"Задълженията са доста и ще бъде важно кой ще стои зад него"