Бившият играч и шеф на школата на Левски Емил Спасов заяви, че е разочарован от младите играчи. Според него те не оценяват шанса, който са получили.

"Много съм разочарован от представянето на Станислав Иванов, защото той вече две години е налаган. Вече трябва да е опитен и да поведе младите. Но не се представя на добро ниво, разочарова срещу Царско село и заслужено бе заменен. Юношите имат уникалния шанс да попаднат в отбора и да заслужат мястото си, но с това представяне няма как да се получи. Те не показват с нищо, че са готови за това.

Знам им възможностите и смятам, че могат да се представят много по-добре. Вместо да дават по 60 процента, те трябва да се надскачат винаги. Без борба и битка няма как да стане. Единствено бих отличил Юруков, който дава каквото може. Говорим за подмладяване, а юношите не показват нищо.

А някои от тях вече повече от година са налагани - първо при Хубчев, а сега и при Георги Тодоров. От 20 години не е даван такъв шанс на младоците в Левски, а те се ослушват. Затова и публиката ги освирква", заяви пред "Тема Спорт" Спасов.

Цените на асовете на Левски падат с всяка изминала минута

Цените на асовете на Левски падат с всяка изминала минута

Трябват спешни продажби