Легендата на Левски - Емил Спасов - гостува в "Студио Дерби"на колегите от "Котаспорт". Пред водещия Георги Симеонов той сподели мнението си за финала за Купата на България, в който "сините" победиха с 1:0 ЦСКА и триумфираха в надпреварата.

"Левски изключително вдигна нивото. Отдавам го на Мъри и Наско. Всички, които милеем за Левски, го искахме. Случи се. Знаехме кой може в този тежък момент. Мъри изправи отбора на крака и заиграха изключително добър футбол. В момента Левски е най-силният отбор в България. Неслучайно би два пъти Лудогорец. Мачовете срещу ЦСКА са с по-особен заряд. Досега обикновено по-силният губеше. ЦСКА, след напускането на Стойчо Младенов, а и преди това не играеше добре.

През тези мачове Левски побеждаваше и няма загуба от доста време. Очаквах, че ЦСКА ще се вдигне и ще изиграе по-силен мач, но не стана. Дали заради грозната тактика на Пардю, дали защото отборът им е в лошо състояние... За пръв път виждам ЦСКА в толкова трагично състояние. Те нямаха точен удар. Левски надигра напълно ЦСКА. Всички го видяха. Дори футболистите и треньорът на ЦСКА го признаха. Ако Левски не играеше така в последните седмици, стадионът нямаше да се напълни. Знаете публиката колко помогна и помага на Левски. Тази публика заслужаваше случилото се вчера. Това беше план максимум, който Мъри можеше да изпълни".

Няколко западноевропейски клуба с интерес към Андриан Краев

Няколко западноевропейски клуба с интерес към Андриан Краев

Скаути на въпросните отбори бяха вчера на стадион "Васил Левски"