Легендата на Левски - Емил Спасов коментира пред "Тема Спорт" назначаването на Павел Колев за изпълнителен директор. Един от емблематичните "сини" футболисти определи това като изключително правилен ход на ръководството.

"Аз съм служител в БФС (б.р. - в направление детско-юношески футбол, а освен това е и делегат) и имах удоволствието и честта да работя с Павел Колев по един или друг повод, макар и не толкова детайлно. Смятам, че това е изключително добро решение на Левски, тъй като в последните години той е много напред с материала в това отношение".

"Когато погледнете неговото CV, ще видите, че в последните години Колев е много навътре в нещата с футбола. Да не говорим за връзките и възможностите му в УЕФА и мениджмънта около футболната игра. Така че това е изключително позитивно решение на клуба. На всичкото отгоре Павел е млад човек, който е креативен и търпи развитие. Ще наложи посока към европейския футбол".

"За мен това е много правилно това решение, напълно го подкрепям. Оттук дано всичко, което се говори и казва от ръководството - че ще има голяма власт, да е така. Защото Левски имаше нуждата от човек, който да консолидира, обединява и развива клуба, да го приведе в европейски вид", заяви Спасов.

Левски се разплати с треньорите и служителите в клуба

Левски се разплати с треньорите и служителите в клуба

На "Герена" получиха заплати