Левият защитник на Левски Цунами проведе разговор с треньорския щаб след нулевото равенство с ЦСКА в дербито. Причината бе, че бразилецът получи осмия си жълт картон от началото на сезона и при още един ще бъде наказан за две срещи.

Елин Топузаков умува дали да не остави на скамейката 27-годишния футболист срещу Берое, за да го съхрани за предстоящото гостуване на Ботев (Пловдив) в следващия кръг. Опцията за негов заместник е Патрик-Габриел Галчев, но треньорът едва ли ще прибегне до този ход и ще разчита на по-внимателни действия от страна на Цунами.

Левски не може да си намери нов изпълнителен директор

Левски не може да си намери нов изпълнителен директор

Настоящият такъв Иво Ивков е в процес на раздяла с клуба

46-годишният наставник ще говори пред медиите днес от 16:30 часа на "Герена", като се запазва традицията от периода на Станимир Стоилов. Отново Топчо няма да може да използва централните защитници Хосе Кордоба и Кристиан Димитров, които продължават да лекуват травми. Вторият започна бегови упражнения вчера и тренира редом до Петрис.

Французинът има лек проблем, но ще бъде готов. В центъра на защитата отново ще си партнират Сундберг и Ван дер Каап. Велтон, който не водеше пълноценна подготовка през седмицата, е готов за мача с Берое. В групата на сините се завръща Илиян Стефанов. Той не довърши тренировката вчера, но се очаква да е на линия за срещата в неделя.