Футболистът на Левски Джавад Ел Джемили е роден в Барселона, където постепенно се влюбва във футбола. В първите си 3 шампионатни мача на Левски той отбеляза 4 гола.

"Пристигнах през февруари. От този момент досега имах няколко различни треньори с различни идеи, прилагащи различни системи на игра. Не беше лесно, но се адаптирах към страната и отбора", споделя Джемили пред БНТ.

20-годишният играч и семейството му минават през редица тежки моменти, преди той да стане професионален футболист.

Стойчо Младенов: Сираков управлява добре Левски и ще изведе клуба на правилното място

"Наско Сираков управлява добре Левски и ще изведе клуба на правилното място"

"Левски трябва да се бори за първа позиция"

"Роден съм в Побленоу, квартал на Барселона. Родителите ми са емигранти от Мароко, но с много работа са осигурили нормален живот за мен и брат ми. Минали сме през немалко тежки периоди. Идол е брат ми, той е бивш футболист. Започнах да играя в квартала. Играех и футзал. Благодарение на Господ станах професионален футболист. Въпреки че не беше лесно напуснах Испания. В Кипър играх около година и половина. След това ме поканиха в Левски", разказва той.

"В Левски ме поставиха на точната позиция. Обичам да играя като №10 и сега имам възможност да го правя. Там се чувствам най-свободен. В клуба се работи професионално. Атмосферата е прекрасна. Колегите са много стриктни в задълженията си. Тренировките са интензивни. Няма нещо, което да не ми харесва в момента", заяви още Джемили.