Руският бизнесмен Дмитрий Косарев иска да стане собственик на Левски и да спаси клуба от фалит. Това заяви самият той в официално прессъобщение.

"Изразявам желание да придобия футболен клуб Левски и да инвестирам 10 млн. евро от собствените си средства, преди сините да тръгнат по пътя на ЦСКА и Локомотив (София) - фалит", заяви Косарев, който е основната причина Спас Русев все още да не може окончателно да поеме изцяло управлението на Vivacom (БТК, "Вива Телеком България").

Още промени на "Герена", близък до Спас Русев е аут!

Още промени на "Герена", близък до Спас Русев е аут!

Деян Петков ще си тръгне заради предложение за държавна работа

"От прес съобщението на ФК Левски от вчера, става ясно, че Спас Русев кара Управителния съвет на БТК да извърши финансово престъпление, за да може клубът да оцелее. Това е така, защото напрактика Спас Русев е във фалит. Неговите кредитори от България и чужбина са започнали принудително изпълнение. Както всички могат да видят, дори собствената му къща е ипотекирана", се казва още в съобщението, което е адресирано до футболния клуб, а също така и до Спас Русев.

Спас Русев не иска Левски, това на "Герена" е комедия

Спас Русев не иска Левски, това на "Герена" е комедия

Мнението е на Мирослав Иванов

Именно обжалвания срещу придобиването на Vivacom от страна на Спас Русев, които са дело на Косарев, блокират промяна на управителите на Vivacom в Търговския регистър.