Трансфер на Жереми Петрис в Белгия би се явил и подарък за неговия 26-и рожден ден. Той го отпразнува вчера. От Левски обаче не му го честитиха - нито на сайта, нито в социалните мрежи. Може би, защото в момента е низвергнат.

"Благодаря на Господ за още едната година", пък написа Жереми в Instagram и пусна своя снимка с фланелка на сините. Общо за престоя си на "Георги Аспарухов" той участва в 53 двубоя във всички турнири, в които вкара 1 гол - при 2:0 над Ботев Враца на 11 март миналата година.

Сираков и Боримиров: Няма нищо официално за Петрис

Сираков и Боримиров: Няма нищо официално за Петрис

Ето какво споделиха силните хора в Левски

От "Герена" пазят името на клуба, в който ще премине Жереми Петрис в тайна. През есента обаче няколко белгийски тима проявяваха интерес към играчи на сините. Най-много мачове на столичани бяха гледани от емисари на Стандард Лиеж (10-и в класирането).

Този клуб още през лятото изпрати оферта за Уелтън. Левски обаче му постави доста висока цена, която охлади ентусиазма на тима от Лиеж. След това от там се насочиха към Джевад ел Джемили. Сините обаче отказаха и предложението за него.

Наред с това от Мехелен (9-и в класирането) също в един момент проявяваха интерес към него. И Именно този тим, както и Стандард, са фаворити за подписа на Петрис, пише "Тема Спорт".